IMG_9798.JPG

  16 червня об 11:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Світанкова, що в обласному центрі.

Негайно на місце події вирушили два відділення 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

IMG_9856.JPG

Прибувши до місця виклику було встановлено, що пожежа поширюється з балкону другого поверху.

IMG_9850.JPG

Під час розвідки та гасіння пожежі на балконі будинку вогнеборці виявили тіло дворічної дитини без ознак життя.

  Об 11:58 пожежу було ліквідовано в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділів ДСНС. Причина пожежі наразі встановлюється.

На пожежі було врятовано четверо громадян, двоє з яких діти 5-ти років та 7-ми місячне немовля.

Від жахливої події у матері загиблого немовляти стався напад, впоратися із горем їй допомогли фахівці психологічної служби Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та працівники Медицини катастроф.

Всього до ліквідації пожежі залучалось 15 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної та спеціальної техніки. На місці події працювала мобільна оперативна група ГУ ДСНС на чолі з тимчасово виконуючим обов’язки начальника Головного управління полковником служби ЦЗ Дмитром Бондарем.

Служба порятунку Хмельниччини звертається до громадян: пильнуйте дітей! Не залишайте неповнолітніх самих вдома, контролюйте їхнє місцезнаходження.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

2ogoloshenya