Вчора, 14 червня 2018 року у Кам’янці-Подільському було проведено огляд пожежно-рятувальних підрозділів місцевої пожежної охорони Кам’янець-Подільського району щодо їх готовності до виконання дій.

Огляд проходив під керівництвом заступник начальника ГУ ДСНС України у Хмельницькій області полковника служби цивільного захисту Петра Сибіги.

Метою огляду було покращення роботи, спрямованої на запобігання та мінімізацію негативних наслідків при виникненні надзвичайних ситуацій та пожеж у населених пунктах сільської місцевості, готовності до реагування на пожежі під час весняно-літнього періоду та жнивної компанії 2018 року.

Особливу увагу під час перевірки звернули на стан пожежних автомобілів, їх укомплектованість необхідним пожежно-рятувальним обладнанням, забезпеченість членів МПК спеціальним одягом, спорядженням.

За результатами проведеного огляду встановлено, підрозділи місцевої пожежної охорони Кам’янець-Подільського району готові в повній мірі до виконання дій за призначенням впродовж літнього пожежонебезпечного періоду 2018 року.

2ogoloshenya