Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Подарунок на 3 мільйони: до 23-ої річниці Служби поліцейські-вибухотехніки отримали надсучасний автомобіль та спеціальне обладнання.

Ключі від машини їм урочисто вручили до свята. А, от, обладнання доведеться зачекати. Тендер на покупку всього необхідного оголошено. Кошти також є – їх виділили з державного бюджету. Тож, воно не забариться.

Іще учора копи-вибухотехніки обходились тим, що мали.

Сьогодні ж уже готові розігнати новесеньке авто. До 23-ої річниці вибухотехнічної служби вони отримали ось цю надсучасну машину. Кажуть, із нею і вітер не страшний, і бездоріжжя не спинить, і працювати буде краще, бо подарунок насправді – універсальний.

В майбутньому також в автівці розміститься і спеціальне обладнання. Його, як і авто, вибухотехнікам презентували до свята. Поки, правда, лише на словах. Бо на ділі на подарунок оголосили тендер. Коли він відбудеться копи отримають те, про що мріяли. Найголовніше – рентген.

В комплекті з рентген-установкою має прийти квадрокоптер, вибухо-технічні набори для відкриття дверей і замків, а також генератор радіоперешкод. Значимість цього подарунку також важко переоцінити. Він глушить будь-які сигнали, а, отже, дистанційно спричинити вибух злочинцям не вдасться, кажуть поліцейські. Додають, зважаючи на це працювати і справді стане легше. Адже роботи вибухотехнікам не бракує.

Копи не приховують, з початком АТО, в Україні та й на Хмельниччині вибухівки побільшало. Звідси й роботи на кожен день. Завдяки таким подарункам вона стане безпечнішою – і для 6 вибухотехніків, і для всієї громади краю.

 

Джерело

2ogoloshenya