Результат пошуку зображень за запитом "Польща Україна"

Дев’ятого червня у Кам’янці стартував міжнародний проект “Польща і Україна. Слідами історичної спадщини”, покликаний популяризувати історичні об’єкти нашої держави, минуле яких пов’язане з сусідньою державою.

У рамках проекту до кінця 2018 року буде створено понад 100 коротких відеофільмів, присвячених обраним об’єктам архітектурної спадщини, які було збудовано за часів Річ Посполитої Обох Народів.

Над створенням проекту працює польсько-українська група, до складу якої увійшли історики, публіцисти, журналісти, громадські організації, а також молодь.

Проект було підтримано Міністерством закордонних справ Республіки Польща та реалізується Товариством Інтеграція Європа-Схід (Stowarzyszenie Integracja Europa - Wschód), у партнерській співпраці з Польський Інститут у Києві / Instytut Polski w Kijowie, директор якого, Бартош Мусялович, є ініціатором проекту. Над створенням відеоряду працюватиме професійна кіногрупа Ukrainian communication group.

Слідкувати за новими відео можна на сторінці ініцативи в Facebook: https://www.facebook.com/pluazdrona/?hc_ref=ARSUWKf297OaqTUty9pR6QG1Bus4wdCGD5_RMCQkMX9y3mZ7loyEDWkNWptaVhkDZ94&fref=nf 

 

2ogoloshenya