Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Фото Служба порятунку 101 Кам'янець-Подільський.

Вчора 10 червня о 05:41 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ 2104 на вулиці Космонавтів,2.

До місця виклику оперативно виїхало пожежно-рятувальне відділення 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини 2-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. Вже через 8 хвилин пожежу було повністю ліквідовано.

В цей же час на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Кам’янець-Подільського ВП ГУНП. Злагодженими першочерговими заходами по "гарячих слідах" поліцейські встановили особу правопорушника. Як виявилося, даний громадянин спочатку здійснив крадіжку дитячого самокату із автомобіля Рено, який було припарковано поблизу будинків по вулиці Космонавтів, однак на цьому він не зупинився та викрав речі і документи із автомобіля ВАЗ 2104, після чого підпалив дане авто.

Правопорушника було затримано.

Чи має цей чоловік відношення до попередніх підпалів автомобілів у Кам'янці-Подільському наразі невідомо.

Нагадаємо, нещодавно в Кам’янці-Подільському спалили автомобіль депутата Анатолія Гуроми.

2ogoloshenya