Рідкісне за своєю красою видовище - ралі на ретроавтомобілях – можна буде спостерігати на фестивалі "Ретрофест-2018" в Кам'янці-Подільському 8-10 червня.

Це - третій з шести етапів Кубку України з ралі на історичних автомобілях.

Фестиваль стилю "Ретрофест-2018" вже не вперше включає в себе виставку ретротехніки, почесний парад містом і ралі на історичних авто "Від фортеці до фортеці". Наша країна ще не розпещена таким видовищем, навіть справжнім фанам ретротехніки нечасто випадає можливість бачити історичні автомобілі в русі. З іншого боку, для учасників ралі буде нагода познайомитися з цікавими історичними місцями регіону. Для тих, хто не зможе побувати цими днями в Кам’янці-Подільському і стати глядачем ретро-ралі, організатори влаштують відеотрансляцію в Інтернеті.

Повторимося, ретро-ралі "Від фортеці до фортеці" в рамках "Ретрофесту-2018" – це лише третій етап Кубку України з історичними автомобілями. Згідно з регламентом FAU, претендувати на головні нагороди має право лише той екіпаж, який візьме участь не менш, ніж в трьох етапах Кубку. Тому якщо комусь із ретроманії кам'янецького старту виявиться мало, після нього можна буде стартувати в Олександрії, Києві або в одному з міст Західної України.

Джерело

 

 

 

2ogoloshenya