Дивани від українського виробника DLS - це завжди стильні, якісні, яскраві та неординарні меблі. Переконайтесь у цьому самі - завітайте у Меблевий салон "АРС" (вул. Героїв Небесної Сотні, 49). Аби Ви не мали жодних сумнівів, що дивани DLS варті уваги,  пропонуємо Вам короткий екскурс по м'яких меблях DLS.

Які вони - меблі DLS?

Купуючи м’які меблі для дому, кожна людина буде обирати їх за декількома показниками: зовнішній вигляд, якість, ціна, гарантія. А чи буде для вас важливо, хто виготовив цей диван, чи крісло? Нам здається, що кожен свідомий покупець, буде приємно здивований побачивши класні, якісні меблі, вироблені в Україні. Які ж українські виробники можуть вважатися, не просто «малим підприємством» , а справжньою фабрикою по виготовленню м’яких меблів? Так, до їхнього числа належить виробник м'яких меблів DLS. Це виробництво, яке створює чудові предмети для дому, ще з 2001 року. До асортименту входять мякі дивани та стільці для ресторанів, барів та кафе, дивани для вітальні та ліжка в спальню, офісні дивани та для громадських приміщень. Також вони виробляють стільці та столики. Популярністю користуються і м'які офісні крісла від виробника DLS. Підібрати стиль меблів можна практично будь-який. Ви знайдете такі: класика, хай-тек, ф’южн, лофт та ще багато інших напрямків. Вибір матеріалу та варіантів оббивного матеріалу також вас задовільнить.

Ознайолмитись із асортиментом диванів DLS ви можете в  в інтернет-магазині Меблевого центру "АРС": https://mebli.ars.ua/ua-akciya-zhivi-yarko-skidka-na-mebel-tm-dls-15.

Дивани DLS для громадських закладів

Якщо ви плануєте інтер’єр сучасного кафе чи пабу або салону краси – вам підійдуть такі дивани DLS:

Диван МАЛЬТА. Яскравий  вигляд такого дивану сподобається вашим відвідувачам, зручній  дизайн зробить їх відпочинок комфортним. Каркас виготовленій з нержавіючої або пофарбованої сталі. Оббивка може може бути виконана з тканини, натуральної  або штучної шкіри. В серію входить дво- або тримісний диван та крісло. Це забезпечить максимально комфортне та раціональне розташування меблів у закладі.

Диван МАЛЬТА

Диван ВЕНТАНеймовірно гарний та яскравий диван відноситься до сучасного стилю інтер’єру. Він має внутрішній метало-каркас та дерев’яні ніжки. Матеріал оббивки та колір – буде залежати від вашого смаку та бажання. Колекція складається з двомісного дивану та крісла.

Диван ВЕНТА

Диван АНТАРА. Прекрасній приклад мяких меблів для зони відпочинку. Яскравий дизайн прикрасить будь-яке приміщення. Зручна спинка та сидіння подарують комфорт та затишок. Колекція складається з дво-  або тримісного дивану, елементу «кут» та пуфу. Також можливе виконання дивану «дабл» - що дасть можливість краще та раціонально розмістити гостей.

Диван АНТАРА

Дивани DLS для власного дому

Якщо ж ви шукаєте  диван для свого власного дому, то ТМ DLS меблі, відгуки про неї та приклади товару – переконають вас, що вони варті вашої уваги.

Диван ГАРМОНІЯ. Його назва говорить сама за себе. Витончене та завжди актуальне поєднання двох кольорів збалансує інтер’єр будь-якої квартири. Лаконічна та продумана форма, м’які подушки, поличка, місце для зберігання всередині – всі ці речі зроблять даний диван ідеальним. Ще однією перевагою буде те, що він трансформується у повноцінне двоспальне місце.

Диван ГАРМОНІЯ

Диван МАКСИМУС. У цієї моделі дійсно все на максимумі: солідний зовнішній вигляд, дерев’яні надійні опори, зручні  масивні подушки. Матеріал оббивки може бути тканина, натуральна бо штучна шкіра. Цей диван розкладається у комфортне спальне місце, також може бути поповненій пуфом, кутовім елементом чи кріслом.

Диван МАКСИМУС

Диван ФУДЗІ. Він ідеально доповнить інтер'єр кухні, передпокою чи вітальні, також неодмінно впишеться в інтер'єр кімнати тінейджера. Яскраве та кольорове забарвлення додасть оселі атмосфери радості, невимушеності та експресивності. Він завжди буде у центрі уваги. Каркас дивану Фудзі виготовлений із натуральної деревини, що забезпечить його стійкість та надійність. Форма дивану, а саме - декоративні валики, забезпечуюють приємний релакс.

 

Диван ФУДЗІ

Варто закценетувати увагу на тому, що дивани DLS - це не лише прямі дивани: одно-, дво-, трьохмісні, але й кутові дивани. Практично кожна модель диванів DLS може бути виконана у різних конфігураціях.

Акційна пропозиція на дивани DLS від Меблевого салону "АРС"

А тепер час поділитися маленьким лайфхаком. Не всі виробники м’яких меблів у Україні балують своїх покупців знижками, але якщо ви хочете заощадити свій бюджет – завітайте у Меблевий салон "АРС" або відвідайте інтернет-магазин Меблевого центру "АРС" - www.mebli.ars.ua. Тут на вас чекає знижка - 15% на АБСОЛЮТНО ВСІ ДИВАНИ ТМ DLS.  Діє акція з 01.05.2018 по 30.06.2018 – поспішайте! Деталі запитуйте у продавців-консультантів Меблевого салону "АРС" та менеджерів інтернет-магазину.

2ogoloshenya