Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

 Комунальне підприємство “Аеропорт Хмельницький” відмінило тендер на поточний ремонт з проведення ремонтних робіт та відновлення робочого стану злітно-посадкової смуги аеродрому очікуваною вартістю 839,4 тис. грн.

Таке рішення тендерний комітет ухвалив 20 травня, повідомляється у системі “Прозорро”.

Причиною відміни торгів стала відстуність заявок від менше двох учасників.

Раніше директор комунального підприємства Валерій Сорока заявив, що передбачалося відновлення злітно-посадкової смуги до рівня 2012 року.

На сьогодні «Аеропорт Хмельницький» не діє. Після незавершеного ремонту злітно-посадкової смуги аеродрому у 2013 році, на що передбачалося 981,5 тис. грн, на злітній смузі утворилися вибоїни і ями. Це унеможливлює посадку літаків.

Керівництво ТОВ “СТКбуд”, яке виконувало тоді ремонтні роботи, списало все на події Євромайдану.

Водночас 21 травня КП оголосило новий тендер на ремонт злітно-посадкової смуги аеродрому. Початок аукціону заплановано на 6 червня.

У березні депутати облради виділили 3,2 млн грн на на проведення ремонтних робіт та відновлення робочого стану злітно-посадкової смуги аеропорту; термомодернізації (утеплення) адміністративних будівель; встановлення модульної котельні з 2-ма твердопаливними котлами загальною потужністю 500 кВт; капітальний ремонт пожежного депо; забезпечення проточною водою об’єктів аеропорту; капітальний ремонт будівлі контрольно-пропускного пункту; виплату заробітної плати працівникам підприємства.

Джерело

2ogoloshenya