Сьогодні, в рамках відзначення Дня міста і презентації персональної виставки та каталогу робіт, кам’янецький художник Аркадій Данилюк отримав відзнаку міського голови «За заслуги перед міською громадою».

Від імені мера нагороду автору, а також грамоту вручала директор департаменту гуманітарної політики Альона Кузема під час відкриття експозиції у виставковій залі. Чимало людей прийшли підтримати митця – друзі, колеги, знайомі. Тож у присутності такої кількості людей і до того скромний Аркадій Михайлович на красиві репліки щодо його творчості та увагу з боку промовців реагував інтелігентно і просто.

Сьогодні він не лише представив персональну виставку різних за періодом створення і жанром картин, але й каталог власних робіт. Кандидат архітектури Інна Березіна назвала його творчість сонячною, соковитою і емоційною, а зображений у ній Кам’янець – рідним, багатогранним і таким, яким він є насправді.

Портрети, натюрморти і пейзажі, презентовані сьогодні Аркадієм Михайловичем, – за фахом художником-графіком з оформлення та ілюстрації книг, - лише доводять: повернути час назад цілком можна.

Джерело

2ogoloshenya