Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

За попередньою інформацією, задокументували отримання хабара одним із заступників начальника поліції.

СБУ проводить рейд у Кам'янець-Подільському міськвідділку поліції.

 За інформацією видання, яке посилається на власні джерела, в середу ввечері, 16 травня, співробітники Служби безпеки України спільно з силами Внутрішної безпеки Нацполіції проводили слідчі дії у Кам’янець-Подільському міському відділку поліції. За попередньою інформацією, СБУ затримала сьогодні на хабарі одного з високопосадовців міського відділу поліції. Після цього почалися обшуки та слідчі дії. Факт обшуків підтвердили у поліції.

«Дійсно, СБУ та Внутрішня безпека проводять рейд у відділку. Зараз тривають слідчі дії, тому коментарі наразі поспішні», – повідомили виданню джерела.

Сьогодні стало відомо, що слідчі дії проводилися в рамках кримінального проваддження за частиною 3 статті 368 кримінального кодексу України "Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище". За попередньою інформацією, внітрішня безпека Нацполіції задокументувала отримання хабара одним із заступників начальника Кам-Поділььського міськвідділку. Йдеться про суму 2 500 долларів, ніби то за непритягнення до кримінальної відповідальності фігуранта однієї із кримінальних справ, яку розслідують місцеві копи.

Джерело

2ogoloshenya