Результат пошуку зображень за запитом "олександр корнійчук"

Олександр Корнічук заявив, що залишає посаду голови Хмельницької облдержадміністрації.

Про це сьогодні ввечері він сповістив через “Фейсбук”, інформує НГП.

“Я йду з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Ці два роки були дуже важливими в моєму житті.

Я відчував вашу підтримку, прислухався до ваших порад. Ми разом розвивали нашу рідну Хмельницьку область і нам вдалось багато зробити. За результатами моніторингу Міністерства регіонального розвитку за 2017 рік Хмельниччина посіла 9 місце в Україні. За 2 роки область стала політично стабільною“, – наголосив він.

Посадовець запевнив, що залишиться у політичному житті, “і ми з вами разом зробимо ще багато для поступального розвитку нашої держави”.

За інформацією джерел НГП, заяву на звільнення Корнійчук написав сьогодні.

“У понелідок під час планової наради голова ОДА роздав підлеглим доручення на поточний тиждень. У четвер, 17 травня мав їхати до Кабміну вирішувати питання щодо реконструкції дороги у Летичівському районі, де вже півроку китайська фірма, яка перемогла на тендері, не виконує жодних робіт“,повідомив один із посадовців облдержадміністрації.

Крім цього заява Корнійчука збіглася у часі з нинішнім засіданням Кабінету міністрів України. Саме цей орган деякий час не давав погодження на нову кандидатуру на посаду голови Хмельницької ОДА, депутата Хмельницької обласної ради від партії “За конкретні справи” Вадима Лозового.

“Кабмін погодив кандидатуру Лозового, добро на яку раніше дав Президент Порошенко”, – додав інший співрозмовник.

Скоріше за все новим очільником Хмельницької ОДА все таки стане один з найближчих помічників відомої бізнес-сім'ї Галини і Олександра Герег Вадим Лозовий. 

Заступник генерального директора ТОВ "Епіцентр", керівник фракції "За конкретні справи" в Хмельницькій облраді Вадим Лозовий / Джерело: Depo.ua

2ogoloshenya