Результат пошуку зображень за запитом "прокуратура"У вересні минулого року слідчими слідчого відділу прокуратури області спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України в області під час повторного збуту психотропної речовини викрито інспектора Управління патрульної поліції у м. Хмельницькому Департаменту патрульної поліції

Завдяки вдало спланованому та проведеному комплексу негласних (слідчих) розшукових дій встановлено, що поліцейський організував на території обласного центру протиправну злочинну схему по збуту наркотиків.Слідчими зафіксовано як він збув наркозалежній особі амфетамін за 300 грн. А після повторного збуту психотропної речовини на суму 900 грн. працівника поліції викрито та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 За результатами досудового розслідування, проведеного слідчим відділом прокуратури області, зібрано достатню кількість доказів вчинення поліцейським кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307 (незаконне придбання з метою збуту та збут психотропних речовин), ч.2 ст. 307 (незаконне придбання з метою збуту та збут психотропних речовин, вчинені повторно) Кримінального кодексу України.

 Вироком суду особу визнано винною у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та засуджено до покарання у виді 3 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

2ogoloshenya