В бюджеті Посітко "помилка" на 9 мільйонів гривень

Сьогодні відбулося пленарне засідання Кам'янець-Подільської міської ради. Завдяки позиції депутатської більшості було повторно розглянуто програми благоустрою та санітарного утримання Кам'янець-Подільської громади на поточний рік. В ході опрацювання було виявлено наявність помилок в розрахунках майже на 10 мільйонів гривень.

Під час засідання депутати затвердили відкориговані програми, що дасть можливість фінансувати сферу благоустрою міста, однак поки лише в межах минулорічного бюджету.

Окрім цього, в ході засідання було розпочато розгляд питань, які були включені ще у вересні минулого року. В ході голосування вони не були підтримані більшістю депутатів. Однак міський голова замість того, щоб повністю розглянути всі проекти рішень й таким чином завершити 16 сесію міської ради оголосив перерву в засіданні. Ймовірно, що саме лише страх отримати відставку на майбутній позачерговій сесії й спонукає М.Посітко штучно затягувати продовження розгляду питань.

Депутати з більшості, ще раз наголосили міському голові, що така позиція лише поглиблює кризу в місті та зауважили про необхідність скликання позачергової сесії міської ради.

І дійсно, сьогодні подальший розвиток міста у зв'язку з політичною кризою в місті фактично неможливий.  Виконавчий комітет не працює, не було здійснено важливих кадрових призначень, питання громадян, а їх вже більше 800, не вирішуються вже майже три місяці.

А тому й не дивно, що кам'янчани, особливо молодь не бажають пов'язувати своє майбутнє з рідним містом і змушені покидати його.

2ogoloshenya