В одному із гаражних кооперативів Кам'янця-Подільського ножем підрізали чоловіка

У Кам'янці-Подільському слідчі встановлюють обставини нанесення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких постраждав 34-річний кам'янчанин.

Подія трапилась вчора вночі в одному з гаражних кооперативів міста Кам'янець-Подільський.

Близько 01:00 години в Кам'янці-Подільському в гаражному кооперативі по вул. Миколи Гордійчука, в приміщені одного з гаражів, під час спільного розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт. 43-річний місцевий житель наніс декілька ножових поранень 34-річному чоловікові, з яким познайомився напередодні.

Про це повідомляють у місцевій поліції.

Після цього потерпілий весь в крові прийшов додому, а його батьки викликали поліцію та медиків. Зловмисник в цей час намагався втекти з міста. Поліцейські по "гарячих слідах" затримали втікача. Знаряддя скоєння злочину було при ньому.

Потерпілого госпіталізовано до хірургічного відділення Кам'янець-Подільської міської лікарні. Стан здоров'я середньої важкості, загрози життю чоловіка наразі немає.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі Кам'янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

2ogoloshenya