Зниклу на початку грудня Альону Чорну знайшли неживою

Жінка, яку нещодавно знайшли під кригою у річці Смотрич, виявилась зниклою понад місяць тому Альоною Чорною. 

У ніч з 2 на 3 грудня 27-річна Альона Чорна пішла з дому в Кам’янці-Подільському та не повернулась.. Чому це зробила - родичі гадки не мають.

За словами родички, переміщення Альони відстежували за камерами відеоспостереження. За ними встановили, як жінка ходила нічним Кам’янцем. І навіть декілька разів поверталася до багатоповерхівки, де вона і жила. Іванна (ред.- братова) каже - “Поверталася і йшла назад”. Потім жінка рушила до виїзду з міста, у бік Чернівців. Вже після цього на камерах її ніхто не бачив.

У п’ятницю, 14 січня, Альону врешті знайшли. Того дня правоохоронці отримали повідомлення від місцевих рибаків. Вони знайшли у водоймі тіло під кригою. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Встановили - це зникла кам’янчанка. Тіло Альони Чорної виявили у водоймі під відомим у Кам’янці мостом - “Стрімка лань”, що розташований в бік виїзду з міста.

На тілі жінки ознак насильницької смерті виявлено не було. Його направили на судово-медичну експертизу. Про все це журналістці vsim.ua розповіла інспектор з комунікації Кам’янець-Подільського РУП Тетяна Чубар.

Братова жінки раніше розповідала: Альона Чорна працювала перукарем. Останній час перебувала в декреті. Оскільки в неї є син, якому нещодавно виповнилося 4 роки.

Чоловік Альони Чорної минулого місяця повернувся із заробітків. За словами братової, подружжя жило добре. А напередодні зникнення жінки жодних конфліктів не мали.

2ogoloshenya