Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Нещодавно "Вечірній Камянець" опублікував статтю "Хто засновник фабрики тролів у Кам’янці-Подільському?". В публікації ми детально розовіли про те хто такі "Інтернет-тролі", їх цілі та про брудні методи їх впливу на громадську думку. Сьогодні ж ми хочемо Вам розповісти про ті підміни понять, які використовують "тролі" в боротьбі за знищення нашої історичної пам'яті:

Саме такими словами закінчується діалог між чоловіком, який планував найближчим часом відвідати наше місто та "відходами" Кам’янець-Подільської фабрики тролів.

Це й не дивно, адже робота місцевих інтернет-тролів і полягає в знищенні іміджу нашого міста та його мешканців.

Вчора 9 травня в Кам’янці-Подільському в Сквері танкістів по вул. Симона Петлюри, відбулися урочисті заходи до Дня Перемоги українського народу над нацизмом.

Слід подякувати кам'янчанам всіх вікових та соціальних груп, що пам’ятають, шанують та дякують ветеранам війни за їх подвиг. У нашому місті ніколи не відбуваються сутички чи протистояння в цей день. На святі згадують про всіх хто загинув у боротьбі з нацизмом й віддають шану тим хто зараз захищає нашу країну від російської агресії.

Проте, якщо заглянути в інтернет-спільноту "Кам’янець-Подільський онлайн" – там "кам’янецькі тролі" всіма своїми "диванними бійцями" намагалися спаплюжити свято Великої Перемоги. Так Vasylyna Mistseva запитує у своїх "колег-тролів":

 Одразу підключаються й інші:

 

Сергій, а як Вам в країні-агресора? Совком не віддає?

Фото Sergey Kurylov.

На фото Сергій Крилов в Санкт-Петербурзі, липень 2017 р. / Фото з Facebook

Напевно їздив автобусом "зради": 

У "тролів" немає поваги ні до ветеранів Другої світової війни, ні до вчителів. Для них освітяни "бидло", оскільки на думку "троля", вони нічого не вирішують. Проте, перемогу в "інформаційній битві "тролі" не здобули. Вчителі одразу зрозуміли, що спекуляціями на їх професії "тролі" бажають напрацювати собі рейтинги й ще більше зіштовхнути між собою кам’янчан:

Дорогі наші читачі пам'ятайте, що "тролі" не можуть терпіти мовчання. Їх основне завдання спровокувати конфлікти, тому якщо Ви будете й надалі реагувати на їх провокації тоді знайте, що вони отримують зарплатню недаремно. Намагайтесь не реагувати на провокаційні дописи інтернет-тролів, не виправдовуйтеся перед ними за те, що Вас правильно виховали, вони цього не оцінять.

"Тролі", зрозумівши, що вчителів переконати не вдалося, але відчувши "запах крові" вирішили розпочати дискусію про "вічну тему" – історичне минуле:

Редакція нашої газети, для того щоб Ви даремно не витрачали свій час, вирішила узагальнити всі баталії на історичну тему в одній картинці:

Шановні читачі, якщо в майбутньому Ви будете стикатися із діяльністю "інтернет-тролів" надсилайте нам посилання на його їхні сторінки в соціальних мережах. Ми сформуємо єдиний список провокаторів й попередимо про їх існування інших користувачів.

Пов’язане зображення

2ogoloshenya