Результат пошуку зображень за запитом "прокуратура"

Органами прокуратури спільно з іншими правоохоронними органами вживаються заходи до виявлення та розкриття правопорушень у сфері бюджетних відносин.

Встановлено, що за рахунок місцевого бюджету в одному із сіл Дунаєвецького району виконано будівельні роботи з капітального та поточного ремонту адміністративної будівлі старостату на загальну суму майже 1,2 млн. грн.

Однак, вивченням проектно-кошторисної документації та обстеженням об’єкта встановлено факт ймовірного завищення цін на будівельні матеріали та вироби, збільшення обсягів задекларованих ремонтно-будівельних робіт.

За попередніми підрахунками з бюджету безпідставно сплачено понад 114 тис. грн. та таким чином здійснено розтрату бюджетних коштів на цю суму.

Як повідомив перший заступник керівника Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Юрій Вятровський, за вказаним фактом місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч.2 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування, проведення якого доручено слідчому відділу Дунаєвецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

2ogoloshenya