Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Дунаївцях поліцейські офіцери громади врятували пенсіонерку

На підлозі без їжі та води жінка провела майже добу

12 жовтня в Дунаївцях до поліцейського офіцера громади Сергія Становського звернулися працівники соціальної служби із повідомленням про те, що одинока пенсіонерка, яка перебуває в них під опікою, протягом тривалого часу не відчиняє квартиру та не виходить на зв'язок.

Разом з поліцейським офіцером громади Миколою Мосенжуком, з яким патрулювали територію обслуговування, правоохоронці негайно направились за вказаною адресою, - повідомляють у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що квартира зачинена з середини, але ніяких сигналів про присутність там людини не було. За деякий час з-за дверей стало чутно рух та слабкі прохання про допомогу.

Після цього ПОГи відразу прийняли рішення негайно відкрити квартиру для надання допомоги жінці. Як виявилося, 82-річна бабуся впала із ліжка, внаслідок чого отримала травму та не могла піднятись. Так на підлозі без їжі та води жінка пролежала майже добу.

Немає опису світлини.

Поліцейські допомогли медикам занести жінку до автомобіля швидкої медичної допомоги. Наразі її госпіталізовано в Дунаєвецьку багатопрофільну лікарню, де бабуся отримує всю необхідну допомогу.

2ogoloshenya