Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Ветеран спорту з Кам’янця-Подільського здобув три медалі на чемпіонаті в Албанії

Днями з албанського міста Корча з трьома медалями найвищого гатунку повернувся кам’янчанин Валентин Ліпіч.

59-річний спортсмен здобув першість у трьох дисциплінах на чемпіонаті Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій з легкої атлетики Мастерс (ветерани).

Виступаючи серед спортсменів вікової групи 55-59 років, Валентин Васильович продемонстрував слідуючі чемпіонські результати: біг на 100м-13,22сек, стрибки у висоту-1,55м та стрибки у довжину-5,25м.

 

Варто відзначити , що його діяльність поза основним місцем роботи приватним підприємцем практично відповідає ідеї і духу «Європейського тижня спорту», який вже 7 рік поспіль проводиться у всіх країнах Європи з 23 по 30 вересня під гаслом #BeActive, є ініціативою Європейської комісії з питань освіти, культури, молоді і спорту. Мета цієї ініціативи – залучити громадськість незалежно від віку і фізичних можливостей до занять спортом, активного й здорового способу життя.

Валентин Ліпіч ,котрий в шкільні та студентські роки займався легкою атлетикою в секціях за місцем навчання: пробігав 100-метрівку за 11,0 сек та стрибав у довжину за 7 метрів, повернувся до регулярних тренувань шість років тому і наразі є одним із лідерів не лише збірної команди області, але й успішно представляє Україну на міжнародному рівні, впритул наблизившись до результатів призерів чемпіонатів світу та Європи серед ветеранів. Досвід виступів на таких змаганнях вже здобув.

 Джерело: Хмельницькийtimes

2ogoloshenya