Валерій Гаджук очолив міську партійну організацію ВО "Батьківщина" (ВІДЕО)

Сьогодні в Кам'янці-Подільському відбулося представлення нового очільника міської партійної організації ВО "Батьківщина" Валерія Гаджука.

Як відомо у зв'язку із укрупнення районів відбуваються зміни і в структурі партійних осередків. Відтепер міська партійна організація представлена не лише активом міста. Також до неї увійдуть представники з 12 сіл, які були включенні до Кам'янець-Подільської територіальної громади.

Представив партійцям нового очільника голова обласного осередку партії, депутат Хмельницької обласної ради Сергій Яковлев. Окрім цього, він також розповів над якими напрямками працює команда Юлії Тимошенко. Зокрема це захист інтересів українців у зв'язку із запровадженням ринку землі та легалізації грального бізнесу.  

В ході зустрічі Сергій Яковлев також вказав на перше завдання для Валерія Гаджука на посаді очільника партійної організації. В найближчий час повинна запрацювати приймальна політичної сили в Кам'янці-Подільському, де люди зможуть отримати допомогу у вирішенні власних наболілих питань.

В свою чергу Валерій Гаджук розповів про свої плани, щодо розбудови партійного осередку.

Валерій Іванович Гаджук народився 7 вересня 1978 р., має вищу освіту. Проживає в м. Кам'янець-Подільський. Є власником підприємства, яке спеціалізується на виробництві меблів. З січня по жовтень 2020 року був депутатом Кам'янець-Подільської міської ради 7 скликання.

 

2ogoloshenya