Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Вранці не прокинулась: померла кам’янчанка, яка постраждала в ДТП у Польщі

Анастасія Кочеткова, кам’янчанка, яка була серед пасажирів, постраждалих 6 березня в аварії українського рейсового автобуса в Польщі, померла.

Про це сьогодні, 16 травня, у Фейсбук повідомила її подруга та колишня колега Альбіна Гуменюк.

«Настя вранці не прокинулася. Щирі співчуття рідним та близьким», - написала Альбіна.

Дівчина була сильною духом та сміливо боролася за життя. Після автокатастрофи Настя була у комі, в неї стався крововилив у мозок, було потрібне дороговартісне лікування.

Родные пострадавшей в ДТП под Польшей украинки нашли дочь в больнице:  девушка в коме

Тривалий час проходила лікування та реабілітацію в клініці у Польщі. Вона перенесла кілька операцій, потроху починала ходити та розмовляти. Поруч з нею весь цей час була мама.

«Стільки пройти, прокинутись з коми, почати ходити, говорити….І як так??? Чому так? Напевне одному Богу відомо причину… Такого ніхто не чекав після позитивних новин… Перечитую переписку, де Настя писала про першу зарплату, про життя в Польщі, про бажання влаштувати життя, про дітей… Хто ж міг знати, що вона більше не повернеться… Така доля і все…! Вічно молода і красива тепер тільки в пам’яті!»написала в чаті волонтерів знайома Анастасії Наталія Гарбар.

Співчуваємо рідним та близьким Анастасії! Сил та терпіння!

2ogoloshenya