Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Кам'янці-Подільському молодиків, які пошкодили клумбу притягнуть до відповідальності

Нещодавно в Інтернеті з'явилося відео, де молодики зривають тюльпани на одній з місцевих клумб. Хлопці самі зафіксували свої дії на камеру та виставили відео на сторінці у соцмережі, вихваляючись даним вчинком.

Як повідомляє пресслужба поліції ювенальними поліцейськими на хлопців складені адміністративні матеріали за ст. 152 КУпАП, які будуть розглянуті на засіданні суду. Так як хлопці досягли віку, з якого настає адміністративна відповідальність, за свої вчинки відповідатимуть самостійно.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

Крім того, з неповнолітніми та їх батьками поліцейські провели профілактичні бесіди, під час яких наголосили, що згідно чинного законодавства України в разі повторного вчинення адміністравних правопорушень, останніх буде взято на профілактичний облік в поліції.

*ст. 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів)

Нагадаємо, у .

2ogoloshenya