Учора молодь міста, яка впродовж двох місяців проходила навчання на факультеті муніципального управління, захистила свої проекти - всього п'ятнадцять!

Завдяки заняттям, які проводяться у міській раді вже не один рік поспіль, студенти міста мають можливість познайомитися з роботою мера, його заступників, структурними підрозділами, специфікою функціонування виконавчого комітету, соціально-економічним, культурним, освітнім життям міста.

Після закінчення факультету обов’язковим етапом має бути захист проектів, більшість із яких, звичайно, молодіжного спрямування. Однак цього року для оцінки журі, яке очолив заступник міського голови Вадим Савчук, було представлено найрізноманітніші ініціативи – від соціальних до комунальних.

До прикладу, фестиваль для дітей з інвалідністю «Розфарбуй світ дитини», проект «Нічні малюнки» зі створенням у місті нових арт-зображень, тротуарів і лавочок для вечірнього відпочинку; організація рекорду «живий» герб, громадсько-молодіжний проект «Літературна кав’ярня», розробка пам’ятника «Добрий кам’янчанин» для збору коштів на благодійні цілі, міжнародний фото-конкурс.

Імена переможців стануть відомими третього травня – у День дублера, який проводитиметься в міській раді за участю слухачів факультету муніципального управління.

Джерело

2ogoloshenya