Сьогодні на тренувальні базі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнко відбулося урочисте відкриття всеукраїнських змагань із метань на честь олімпійських чемпіонів Фаїни Мельник та Анатолія Бондарчука.

Першість приурочена до 100-річчя від дня заснування Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка

Змагання відбуваються за підтримки народного депутата України Володимира Мельниченка, відділень національного олімпійського комітету та федерацій легкої атлетики Хмельниччини та України.

До нашого міста для участі в змаганнях прибули молоді спортсмени з усіх куточків України, а також представники збірної України з важкої атлетики.

У відкритті змагань взяли участь ректор університету Сергій Копилов, секретар Кам’янець-Подільської міської ради Дмитро Васильянов, заступник міського голови Вадим Савчук, помічник народного депутата Володимира Мельниченка Ірина Камінська, відомі спортсмени, студенти університету.

Протягом двох днів спортсмени будуть випробовувати свої сили в метальних видах спорту. Колектив редакції газети "Вечірній Кам’янець" бажає всім учасникам змагання удачі й нехай переможе найкращий.

2ogoloshenya