Продовжуючи започатковану традицію проведення балів в нашому місті, учора в ресторанному комплексі «Версаль» відбувся «Шкільний вальс-2018».

Восьмий рік поспіль захід проводиться під патронатом міського голови Михайла Сімашкевича та за підтримки народного депутата Верховної ради Володимира Мельниченка в рамках проекту міської ради старшокласників «Нова Генерація Лідерів» «Шкільний вальс»

.

У конкурсі взяли участь 248 старшокласників із 18 закладів загальної середньої освіти. За час існування конкурсу 1711 учнів долучились до танцювальної культури вальсу.

Конкурсанти змагались у 3-х номінаціях: велика група, мала група і танцювальна пара.

Учасників свята привітали секретар міської ради Дмитро Васильянов та начальник управління освіти і науки Світлана Старченко.

До складу журі увійшли Світлана Володимирівна, Дмитро Сергійович, завідувач відділу загальної і середньої та позашкільної освіти Валентина Потанська, заступник директора Департаменту гуманітарної політики міської ради, начальник управління культури та туризму Петро Гаврилюк, викладач коледжу культури і мистецтв Ірина Літинська, викладач хореографії Майя Савчук, голова  міської ради  старшокласників «Нова Генерація Лідерів» Діана Пацан, менеджер маркетингу групи  компаній «Нова будова» Ніна Лянкоруцька.

Так, переможцями визнано:

- у номінації «Велика група» - танцювальний колектив «Емоції» (тренер та хореограф-постановник Анастасія Федоряк);

- у номінації «Мала група» - танцювальний колектив «Мрія» (тренер та хореограф-постановник Тетяна Попкова);

- у номінації «Танцювальна пара» дует «Грація» ЗОШ №6 Анна Швець, Владислав Рудніцький, які стали  королем і королевою «Шкільного вальсу-2018»(тренер та хореограф-постановник Владислав Рудніцький).

Нагородження учасників «Шкільного вальсу-2018» дипломами управління освіти і науки провели Дмитро Васильянов і Світлана Старченко.      Від народного депутата Володимира Мельниченка, міського голови Михайла Сімашкевича переможці конкурсу отримали квіти та солодкі подарунки.

Представник групи компанії «Нова Будова» Ніна Лянкоруцька вручила    учасникам конкурсу запрошення на відвідування фітнес-центру «Нова Будова».

Як завжди,  поки підсумовувалися результати конкурсу, на танцювальному майданчику «Версалю»  вирував  вальс  у виконанні гостей, учасників свята.

2017 року родзинкою конкурсу став виступ Світлани Старченко, начальника управління освіти і науки та Дмитра Васильянова, секретаря міської ради,  а  на конкурсі «Шкільний вальс-2018» всім присутнім  подарували «Київський вальс» мати і син, директор і учень НВК №9 Наталія та Микола Осадчуки.

Учасники конкурсу «Шкільний вальс-2018»  дякують  групі компанії «Нова Будова», адміністрації ресторану «Версаль» за створені умови для  проведення свята.

Щорічно в рамках колективних творчих справ організаторами свята  вальсу є учнівські самоврядування шкіл. 25 квітня  його організували і провели учнівські самоврядування СЗОШ №1, ЗОШ № 2,6.

Джерело

2ogoloshenya