З травня тарифи на газ для кам'янчан зміняться

«Хмельницькгаз Збут» запроваджує нові тарифи на блакитне паливо для населення

Від 1 травня 2021 року ТОВ «Хмельницькгаз Збут» запускає нові тарифи для побутових споживачів – «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» та «ТВІЙ ГАЗ - РІВНИЙ ПЛАТІЖ». Пропозиції діятимуть на постійній основі, а клієнти зможуть самостійно обрати найзручнішу з них. Ціни стануть відомими не пізніше 25 квітня.

 

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ»

Початок дії – з 01.05.2021

Термін дії – 01.05.2021 – 30.04.2022

За рішенням Уряду та НКРЕКП, з 1 травня нинішнього року усі побутові споживачі за замовчуванням будуть переведені на цей тариф. Він дозволить клієнтам «Хмельницькгаз Збуту» забути про  сезонні стрибки цін на блакитне паливо, адже енергоресурс не дорожчатиме впродовж 12 місяців. Тому споживачі зможуть надійно і спокійно використовувати газ протягом року.

«Головною перевагою цього тарифу є те, що ціна блакитного палива протягом 12 місяців може лише зменшуватися. Крім того, не потрібно збирати і підписувати жодних документів, аби скористатися цією пропозицією. Натомість передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше», – говорить директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

 

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ - РІВНИЙ ПЛАТІЖ»

Початок дії – з 01.05.2021

Термін дії –12 місяців після переходу на тариф 

Ця пропозиція дозволяє рівномірно розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет протягом 12 місяців. Річний обсяг споживання клієнта множиться на ціну, зафіксовану на рік. Споживач щомісяця сплачує 1/12 частину отриманої суми, незалежно від обсягу споживання, а показання лічильників передає як і раніше.

У кінці строку дії тарифу «Хмельницькгаз Збут» здійснюватиме звірку показників та перерахунок коштів. Якщо споживач використає менше заплавного обсягу, компанія поверне йому зайві гроші на банківську картку. Також клієнт зможе залишити кошти на своєму особовому рахунку для майбутніх платежів.

«Тариф «ТВІЙ ГАЗ - РІВНИЙ ПЛАТІЖ» буде дешевшим за базову річну пропозицію. Однак головна перевага тарифу – відсутність надмірних сум у платіжках під час опалювального сезону, коли використання газу досягає максимуму. Завдяки однаковим щомісячним платежам споживачі рівномірно розподілять великі «зимові» витрати на весь рік. Отож, пропозиція зменшить навантаження на гаманці наших клієнтів під час холодів. На мою думку, цей тариф сподобається споживачам, які прагнуть прогнозованих платежів. Втім, буде корисним і для всіх категорій клієнтів», – зауважує Андрій Левицький.

В рамках пропозиції ціна блакитного палива упродовж 12 місяців не змінюватиметься

Тариф передбачає знижку на газ для тих, хто перейде на нього до 1 серпня 2021 року.

Для переходу на «ТВІЙ ГАЗ - РІВНИЙ ПЛАТІЖ» потрібно подати нову Заяву-приєднання до «Хмельницькгаз Збуту» або обрати пропозицію через Особистий кабінет споживача, вебсайт компанії,  кол-центр чи мобільний додаток.

 

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ»

В рамках цієї пропозиції вартість блакитного палива змінюватиметься залежно від ситуації на ринку. Ціну публікуватимуть на сайті компанії щомісяця за п’ять днів до початку періоду постачання.

Тариф дозволить споживачам заощаджувати, якщо газ на ринку подешевшає. Передавати показники лічильника і сплачувати за блакитне паливо потрібно буде як і раніше.

Пропозиція допоможе клієнтам оперативно реагувати на традиційні сезонні зміни ціни на енергоресурс.

Компанія запустить тариф, коли ситуація на ринку буде сприятливою.

 

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» (раніше – Акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ»)

Початок дії – інформація уточнюється

Термін дії – опалювальний сезон 2021-2022 (01.10.2021 – 31.03.2022)

Акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ» від «Хмельницькгаз Збуту» дозволила клієнтам компанії заощадити 6,31 млн грн під час опалювального сезону 2020/21. Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» – це продовження спеціальної пропозиції, що дозволяє споживачам створити власний запас блакитного палива на опалювальний сезон. Клієнти зможуть придбати енергоресурс заздалегідь за літніми цінами і споживати його впродовж холодів.

«Цьогоріч ми трохи змінимо умови участі в акції. Клієнти як і раніше матимуть змогу придбати будь-які обсяги блакитного палива на опалювальний сезон за низькими літніми цінами. Проте цього разу створювати газовий резерв можна буде в розстрочку. Раніше відсутність такої можливості стримувала багатьох споживачів від участі в акції. Вважаю, нові умови оплати зроблять нашу спеціальну пропозицію набагато привабливішою для клієнтів, адже допоможуть максимально раціоналізувати витрати на газ», – підсумовує Андрій Левицький.

У рамках тарифу «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» компанія заздалегідь закуповуватиме енергоресурс за оптимальними цінами, а споживачі використовуватимуть газовий запас на власний розсуд саме тоді, коли найбільше і потрібно – під час холодного періоду.

2ogoloshenya