Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів продають через аукціон Prozorro

Фондом державного майна України (ФДМУ) було оголошено про підготовку “Дунаєвецького комбінату хлібопродуктів”, що знаходиться в смт Дунаївці у Кам’янець-Подільському районі, до продажу на аукціоні з приватизації.

Відповідно до статуту, підприємство займається торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням, кормами для тварин, а також виробництвом продуктів борошномельно-круп’яної промисловості.

Згідно із попередньою інформацією, електронний аукціон “ProZorro” відбудеться 7 травня.

Ознайомитись з інформацією про виставлений на аукціон Єдиний майновий комплекс державного підприємства “Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів”  можна за посиланням.

Загалом можливість участі в аукціонах Прозорро надана кожному, для цього потенціальному учаснику достатньо зробити наступні кроки:

- Зареєструватися на авторизованому майданчику Прозорро.Продажі за посиланням.

- Подати електронну заяву на участь в аукціоні. Для цього потрібно декілька секунд.

- Сплатити гарантійне забезпечення для участі в електронному аукціоні за відповідним лотом.

- В назначений час та день проведення електронного аукціону бути онлайн та робити цінові пропозиції або скористатися послугами майданчика супроводження участі в аукціоні – цю послугу майданчик Паблік Прок надає своїм клієнтам – зареєстрованим учасникам безплатно.

-  Після перемоги в аукціоні підписати протокол, укласти договір із продавцем та сплатити запропоновану на аукціоні ціну.

 

Джерело: agronews.ua.

2ogoloshenya