На Кам'янеччині у розпалі будівництво дороги Н-03 Житомир - Чернівці (ВІДЕО)

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області звітує про виконання ремонтну  дороги при в’їзді до Кам’янця-Подільського. Як зазначають дорожники будівництво в самому розпалі.

На автодорозі Н-03 Житомир - Чернівці, на ділянці км 275+000 - км 277+500, перед в'їздом в м. Кам'янець-Подільський проводяться опоряджувальні роботи перед влаштуванням фінішного шару дорожнього покриття.

Підрядником  виступає ТОВ "Енергетично-дорожнє будівництво", йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Фейсбук.

Вказаний відрізок автошляху є об'єктом поточного середнього ремонту, який, власне, передбачає перевлаштування шарів зносу дороги, - зазначають у САД Хмельниччини.

Довідково: в рамках реалізації програми Президента України "Велике будівництво", 2020 року відремонтували  близько 60 км автодороги Н-03 в напрямку від Хмельницького до Кам'янця-Подільського. Цьогоріч планують відремонтувати ще 95 км. На ділянках від м. Хмельницького до кордону із Житомирською областю та від м. Кам'янця-Подільського до кордону з Чернівецькою областю заплановано об'єкти реконструкції, поточного середнього та капітального ремонту.

Важливість маршруту для регіону полягає у тому, що він є основною дорожньою артерією між Хмельницькою і Житомирською областями на північному заході (початок а/д Н-03), та Хмельницькою і Чернівецькою областями на півдні (кінець а/д Н-03). Автодорога веде до відомих історичних пам’яток -  Старокостянтинівської та Кам’янець-Подільської фортець.

2ogoloshenya