Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Кам’янеччині за спалювання сухої трави чоловік заплатить 6 тис грн

У Кам’янець-Подільському районі фахівці ДСНС притягнули до відповідальності "палія"

12 квітня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу села Китайгород виникла пожежа сухої рослинності.

На момент прибуття рятувальників пожежа поширилася на значну площу, тож надзвичайники негайно кинулися на боротьбу із вогнем. Тим часом інспектори ДСНС встановили особу, яка здійснила підпал.

Про це повідомляють у пресслужбі ДСНС.

Чоловік спричинив пожежу на відкритій місцевості, що розповсюдилась на площу понад 7 тис. кв.м!. На порушника складено протокол та буде притягнуто до відповідальності.

На зображенні може бути: природа та дерево

На зображенні може бути: дерево та просто неба

Додамо, що спалювання сухої рослинності законодавством передбачається покарання: штраф у розмірі від 3060 грн до 6120 грн, а в разі особливо тяжких наслідків — кримінальну відповідальність.

У ДСНС закликають брати до рук сірники, щоб позбутися господарського сміття чи очистити власне угіддя від сухої трави. Будьте свідомими, бережіть природу та пам’ятайте, на якій землі доведеться жити вашим нащадкам! Також звертаємось до вас із проханням: якщо вам довелося помітити загоряння на відкритій місцевості, - негайно зателефонуйте за номером “101”!

2ogoloshenya