Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Підприємці Кам'янця-Подільського вийшли на так званий "голодний бунт"

Сьогодні вранці 12 квітня  підприємці міста вийшли на акцію протесту біля міської ради під назвою "Право на працю". Вимога людей дозволити працювати ФОПам, які здійснюють продаж промисловими товарами на Центральному ринку та магазинах.

Нагадаємо, відповідно до рішення обласної та міської ТЕБ та НС до 18 квітня в Кам'янці-Подільському заборонено здійснювати роботу непродовольчим ринкам. Водночас продовжує працювати продовольча частина та великі супермаркети.

На думку підприємців введення подібного розподілу є несправедливим, а тому вони вимагають від міської влади також дозволити роботу непродовольчої частини Центрального ринку та магазинів.

Як відомо ринок в нашому місті змішаного типу, тому коли один підприємець змушений закривати своє торгове місце, а інший, який торгує поруч, продовжує діяльність. Це й викликає незадоволення та непорозуміння навіть між самими ФОПами.

На початку акції з підприємцями міста вийшли поспілкуватися депутати міської ради Василь Кобильник та Сергій Самсонюк.

За їх словами влада міста не змогла адекватно відреагувати на виклики повзанні з введення карантинних обмежень "червоної зони". На їх погляд всі болючі проблеми можна було б обговорити та вирішити на позачерговій сесії міської ради, яка була ініційовано 13 депутатами. Однак міський голова Посітко проігнорував цю вимогу, що свідчить про небажання вирішувати проблемні питання які виникли в місті та непрофесійність влади Кам'янця-Подільського.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, дерево та просто неба

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, просто неба та дерево

На зображенні може бути: Roman Pliakin, стоїть та просто неба

Згодом, до людей, після відвідування мерської приймальні депутатами та підприємцями вийшов міський голова М.Посітко. Він повідомив, що міська влада виконує рішення обласної комісії ТЕБ та НС і пригрозив тільки посилити карантинні обмеження. Міський голова порадив підприємцям дочекатися 18 квітня.

Хоча припускаємо, що після 18 квітня ситуація з карантином може не покращитись, тому влада скоріш за все продовжить його до травня місяця.

2ogoloshenya