У Кам'янці-Подільському М.Посітко нарешті знайшов людей для виконкому: з запланованих 21 членів пропонується затвердити всього 10

На сайті Кам'янець-Подільської міської ради оприлюднено проекти рішень "Про утворення виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради VІІІ скликання, його кількісний склад" та "Про затвердження персонального складу виконавчого комітету", які плануються до розгляду на черговій сесії.

Нагадаємо, на попередній сесії депутатам було запропоновано голосувати за пустографки в проектах рішень з кадрових питань, що викликало черговий скандал.

Цього разу в проектах рішень вже зазначені прізвища осіб, яких міський голова пропонує включити до складу виконавчого комітету.

Раніше пропонувався склад виконавчого комітету в кількісті 21 члена. Вже зараз це число скоротилося до 10. А саме:

  1. Посітко Михайло Володимирович - міський голова;
  2. (не вказано) - секретар міської ради;
  3. Бевз Анатолій Миколайович - перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради;
  4. Пульмановський Дмитро Сергійович - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради;
  5. Назаренко Дмитро Миколайович - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради;
  6. Ільчишена Вікторія Ігорівна - керуючий справами виконавчого комітету міської ради;
  7. Вишневська Людмила Юріївна - староста;
  8. Тимчук Тетяна Володимирівна - староста;
  9. Костюк Анатолій Миколайович - староста;
  10. Штанько Олена Василівна – староста.

Таким чином М.Посітко пропонує включити до складу виконкому лише тих посадових осіб, які відповідно до закону він пропонує на затвердження сесії міської ради, окрім секретаря міської ради.

Варто також відзначити, що відповідні проекти рішення демонструють, що окремі особи яких раніше пропонувалося затвердити на посади заступників та старост були замінені.

Немає в списку кандидатів на заступники Юрія Дужева. Замість нього Дмитро Назаренко (під час виборів балотувався до Кам'янець-Подільської міської ради в списку політичної сили "Слуга народу".

Також на 75% оновився список кандидатів на старости. Лише Анатолій Костюк, як і раніше претендує на цю посаду. М.Посітко більше не пропонуватиме Дмитра Дідика, Віталія Шептяка та Руслана Рябого.

З проектами рішення можна ознаомитися тут.

2ogoloshenya