Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Кам'янеччині засудили чоловіка на 5 років в'язниці за погрози колишній дружині

Прокурори Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді довели вину 58-річного жителя села Залісся, що на Чемеровеччині, в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу та вчиненні погроз вбивством (ч. 2 ст. 194 та ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України).

Як повідомляє пресслужба обласної прокуратури, на ґрунті ревнощів та давніх особистих неприязних стосунків у лютому цього року чоловік, прихопивши з собою сокиру та бензин, прийшов на господарство своєї колишньої дружини і почав погрожувати їй розправою.

Аби завдати жінці шкоду, він розбив вікно в автомобілі потерпілої, облив салон бензином та підпалив його. Окрім того, намагаючись проникнути у будинок, зловмисник пошкодив вікна та вхідні двері житлового будинку.

Як повідомив керівник окружної прокуратури Олександр Гончар, вироком Чемеровецького районного суду засудженому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

2ogoloshenya