Фонд держмайна вистав на аукціон "Солодове відділення" Довжоцького спиртозаводу на Кам'янеччині

Фонд державного майна України вистав на аукціон об’єкт незавершеного будівництва "Солодове відділення", що знаходиться на Хмельниччині та обліковується на балансі Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт".

Про це повідомляє прес-служба ФДМУ.

"8 квітня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації об'єкта незавершеного будівництва — „Солодового відділення“ в селі Довжок Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. Актив знаходиться в безпосередній близькості до "Довжоцького місця провадження діяльності та зберігання спирту" ДП "Укрспирт", що було приватизоване на прозорому онлайн-аукціоні в грудні 2020 року", — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що об'єкт представляє собою комплекс будівель спеціального призначення, рівень будівельної готовності яких складає 79%.

"Фундамент — залізобетонні блоки, стіни — цегляні, частково поштукатурені, облицьовані, перегородки — цегляні, частково поштукатурені, облицьовані, перекриття — залізобетонні плити, підлога — цементна. Інженерне обладнання — частково електрифіковано", — додають у фонді.

Слід підкреслити, що загальна площа земельних ділянок становить 3,27 га. Стартова ціна на актив складає 1,7 млн грн, а прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 7 квітня.

2ogoloshenya