Серед затриманих у справі про "ПВК Семенченка" є колишній депутат Кам'янець-Подільської міської ради

Учора Печерський районний суд Києва відправив під домашній цілодобовий арешт добровольців батальйону "Донбасу" Олександра Новікова, Ігоря Орленка та Сергія Акимовича, затриманих у справі про "ПВК Семенченка".

Про це інформує "НГП".

Сергій Георгійович Акимович – був депутатом Кам’янець-Подільської міської ради, відзначений нагородою "Честь і шана". Підполковник, закінчив з відзнакою Кам`янець-Подільське вище військово-інженерне командне училище, згодом Московську військово-інженерну академію ім. Куйбишева. Офіцер запасу, пройшов шлях від командира взводу до командира 889 окремого інженерно-саперного батальйону. З 1999 року по 2012 рік працював заступником голови правління ЗАТ «Кам`янець-Подільський Хлібокомбінат». З 2005 року голова громадської організації Кам`янець-Подільський центр повітроплавання "Триглав" ,член бюро федерації повітроплавання України. Ветеран російсько-української війни, очолював Штаб блокади торгівлі з терористами.

Нагадаємо, що Служба безпеки України ввечері 24 березня повідомила про викриття та припинення діяльності так званої "приватної військової компанії". Організаторами у відомстві назвали колишнього народного депутата Семена Семенченка та Євгена Шевченка.

Їм, а також іншим організаторам повідомили про підозру за статтею 260 Кримінального кодексу України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

2ogoloshenya