У Кам'янці-Подільському в багатоквартирному будинку викрили підпільне казино

Працівники поліції разом із колегами зі Служби безпеки України в одному з багатоквартирних будинків Кам'янця-Подільського викрили та припинили роботу грального закладу. Від початку року у Кам'янці втретє фіксують роботу закладів з організації азартних ігор.

Про це повідомила начальниця сектору комунікації головного управління Нацполіції Хмельницької області Інна Глега, інформує "Суспільне".

"Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, зафіксувала, що у приміщенні ведуть заборонену господарську діяльність з організації азартних ігор за допомогою гральних автоматів", – розповіли у поліції.

В межах досудового розслідування кримінального провадження слідчі під процесуальним керівництвом Кам'янець-Подільської окружної прокуратури провели санкціонований обшук у вказаному закладі, в ході якого вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, документи та інші речові докази.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статі 203-2 Кримінального кодексу України - зайняття гральним бізнесом.

Наразі розслідування триває, встановлюються усі обставини події.

2ogoloshenya