Депутати кидають виклик керівнику управління охорони здоров'я Кам'янця-Подільського

7 сесія Кам'янець-Подільської міської ради також відзначилася емоційною розмовою між депутатами міської ради та начальником управління охорони здоров'я міста Юрієм Пливанюком.

Ряд питань, які розглядали на засіданні були формальними – затвердження звітів про виконання програм та затвердження положення про управління.

Під час розгляду питань депутат Геннадій Невенчан запитав Юрія Пливанюка стосовно коштів, які були витрачені на утримання управління в 2020 році, а також яка кількість штатних одиниць наразі в управлінні. Окрім цього було також озвучено запитання стосовно переїзду управління до корпусу колишньої стоматологічної поліклініки та його утримання.

Юрій Пливанюк зауважив, що наразі ситуація з захворюваністю на COVID-19 складна, а тому це тисне на свідомість й не дає змогу точно відповідати на запитання депутатів.

Стосовно цього твердження Юрія Пливанюк свою думку висловив депутат Сергій Ведерніков, який зазначив, що всі депутати стурбовані ситуацією з захворюваністю на COVID-19, однак на його думку начальник управління охорони здоров'я повинен відповідально виконувати свої обов'язки.

Депутат Василь Кобильник також звернувся до Юрія Пливанюка з проханням до конструктивної співпраці та нагадав начальнику управління, що під час бюджетної сесії в грудні минулого року він пропонував збільшити максимальний обсяг програми з протидії поширення коронавірусної інфекції в громаді до п'яти мільйонів гривень. Проте тоді його пропозицію не було прийнято, через відмову міського голови та його фракції.

Емоційна розмова завершилася пропозицією Сергія Ведернікова відвідати одну з амбулаторій міста та поглянути на загальні успіхи управління охорони здоров'я, які очолює протягом 18 років Юрій Пливанюк.

Детальніше у відеоюсжеті:

Зважаючи на запитання, які виникли в депутатів під час обговорення можливо вже найближчим часом буде здійснений детальний аналіз роботи управління та його ефективності. А на вашу думку шановні читачі чи необхідно провести аудит управління охорони здоров'я нашого міста? Своїми думками діліться в коментарях під цим відео.

2ogoloshenya