Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Кам’янці-Подільському поліцейські відшукали зниклу 14-річну дівчину

Вночі, 3 березня, працівниками поліції було розшукано 14-річну дівчину, про зникнення якої повідомила матір.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Як виявилось, неповнолітня донька часто покидала домівку не на один день та проводила час зі своїм хлопцем, про що матір знала. На цей раз неповнолітня 1 березня ввечері повідомила матері, що йде в магазин, хоча сама поїхала до свого хлопця, з яким зустрічається. Коли матір зателефонувала до доньки та поцікавилась де вона знаходиться, остання повідомила з ким вона. Додому знову не повернулася, навчальні заняття в школі пропустила. Лише 2 березня о 22.30 матір звернулася в поліцію з повідомленням про зникнення доньки.

Неповнолітню було розшукано, протиправних дій щодо неї не вчинено. На матір неповнолітньої складені адміністративні матеріали за ст.184 КУпАП, які будуть направлені до суду для розгляду та прийняття рішення згідно чинного законодавства України. Крім того по даному факту будуть повідомлені відповідні служби для подальшої роботи з сім'єю.

Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)

В поліції нагадують, що таке легковажне ставлення батьків до дітей, не раз призводило до трагічних наслідків.

Тому, шановні батьки,  звертаємо увагу на те, що Ви повинні володіти інформацією де та з ким перебувають Ваші діти, знати коло їх друзів, захоплення та сторінки у соцмережах. Бережіть найцінніше!

2ogoloshenya