Остерігайтесь шахраїв в Кам'янець-Подільській міській раді

5 лютого 2021 року в одному зі своїх відеосюжетів ми повідомили про таке явище як  т.зв. Громадська рада при виконавчому комітеті Кам'янець-Подільської міської ради. Тоді ми прийшли до висновку, що певні особи незаконно дозволяють собі в комунальному приміщенні міськвиконкому, яке обслуговується за кошти кам'янчан проводити бесіди. Окрім цього незрозуміло з яких причин в цих розмовах брали участь представники правоохоронних органів.

Нещодавно в мережі була опублікована відповідь М.Посітко на інформаційний запит стосовно цих бесід в комунальному приміщенні. Як ми й прогнозували насправді громадської ради не існує. Таким чином, всі т.зв. бесіди та резолюції цих зборів не мають жодної юридичної сили. Прикро, що в цьому брали участь правоохоронці міста, які напевно були введені в оману.

Водночас залишається запитання чи було укладено договір на оренду "209" кімнати та проведено виплату до міського бюджету за витрачені енергоносії між окремою фізичною особою та міською радою для проведення т.зв. бесід. Доводимо також до відома, що кошти для оплати оренди в цієї особи, яка називає себе головою є на рахунку, адже чималеньку суму вона отримала під час виборів за підтримку нині діючого міського голови

Шановні кам'янчани остерігайтеся шахраїв. Окремо звертаємося до правоохоронців міста – не піддавайтеся на заклики брати участь в засіданнях незаконних рад та організацій.

2ogoloshenya