Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

За спробу дати поліцейському хабар у Кам'янці-Подільському затримано 49-річного чоловіка (ФОТО)

Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

49-річному чоловік вдруге сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Правопорушнику загрожувала адміністративна відповідальність. За 20 тисяч гривень «відкупних» він спробував домовитись з посадовцем поліції Кам’янець-Подільського району, щоб уникнути проблем із законом. 

За корупційну пропозицію зловмисник постане перед судом.

Як повідомили у департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України, до оперативників надійшов рапорт заступника начальника сектору поліцейської діяльності Кам'янець-Подільського районного управління поліції області. Майор поліції повідомив, що 49-річний чоловік запропонував йому 20 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)

Встановлено, що водій мав понести покарання за повторне керування автомобілем у нетверезому стані. Проте порушник правил дорожнього руху спробував уникнути відповідальності за скоєне - прийшов до посадовця поліції та запропонував йому хабар.

Оперативники УДВБ НПУ, слідчі ГУНП в Хмельницькій області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, затримали мешканця області під час передачі поліцейському частини обіцяної суми – семи тисяч гривень.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)

Наразі фігурантові готується вручення підозри за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

2ogoloshenya