Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Кам'янець-Подільському районі затримали групу квартирників-гастролерів із Вінниці

Зловмисників затримали після того, як вони скоїли крадіжку з квартири у місті Городок і поверталися на Вінничину.

Наразі усім трьом вже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманих перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

"17 лютого близько 16.00 години на лінію «102» надійшло повідомлення від 39-річної жительки м. Городок про те, що невідомі проникли до її квартири і викрали ювелірні вироби на загальну суму близько 70 тисяч гривень. Правоохоронці, які виїхали на місце події, опитали сусідів та усіх можливих свідків події, переглянули камери відеонагляду, розташовані неподалік, і встановили, що зловмисників орієнтовно троє і  пересуваються вони на автомобілі «Фольксваген Пассат» кольору «металік».Орієнтування на транспортний засіб було розіслано усім черговим нарядам поліції.", - повідомили у пресслужбі поліції.

Зловмисники поверталися на Вінничину через колишній Новоушицький район. Тут патрульні почали переслідування зловмисників. Ті на вимоги поліцейських про зупинку не реагували, а потім взагалі залишили автівку на узбіччі і почали в тікати полями. Двох поліцейські затримали одразу, а третього — трохи згодом в закинутій сільській хаті.

Возможно, это изображение (снег)

У затриманих правоохоронці вилучили викрадені речі, набір відмичок, телефони тощо. Автомобіль також вилучили і помістили на штрафмайданчик.

Зловмисниками виявились троє мешканців Вінниці. Усі вони раніше притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини, нанесення тілесних ушкоджень, злочини, пов’язані з  наркотиками. Злодії-гастролери відчиняли двері шляхом підбору ключа або за допомогою відмичок. Двоє «працювали» на об’єкті, а третій залишався на вулиці і слідкував за ситуацією.

Нет описания фото.

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють затриманих на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

2ogoloshenya