Громада пропонує Олександра Спасюка на посаду старости сіл Колибаївка, Смотрич, Вільховець, Червона Чагарівка

Жителька селе Смотрич Гордовська Віталія закликає Михайла Посітка дослухатись до думки жителів громади та винести на розгляд сесії міської ради кандидатуру Спасюка Олександра Миколайовича на посаду старости сіл Колибаївка, Смотрич, Вільховець,Червона Чагарівка.

Петиція з такою вимогою була зареєстрована на сайті Кам'янець-Подільської міської ради. Та, станом на 30 січня, набрала 274 підписи з 250 необхідних для її розгляду.

Пряма мова:  «Я, жителька села Смортич, Гордовська Віталія Анатоліївна, голосувала на місцевих виборах на посаду голови Кам'янець-Подільської громади за кандидатуру Михайла Посітка, який обіцяв всім, призначаючи старост у села, які ввійшли в ОТГ, дослухатися до думки громади. Однак при обговоренні кандидатури на посаду старости у міській раді було представлено без обговорення з жителями сіл Колибаївка, Смотрич, Вільховець,Червона Чагарівка Рябого Р.П. Жителі наших сіл не підтримують цього кандидата, оскільки ми обізнані з його роботою на посаді Довжоцького сільського голови. Від імені жителів наших сіл пропоную на посаду старости сіл Колибаївка, Смотрич, Вільховець,Червона Чагарівка Спасюка Олександра Миколайовича. Він, як житель села Смотрич, бере активну участь у життєдільності наших сіл, а саме допомагає в облаштуванні доріг, займався освітленням вулиць, питанням водопостання села, активно працює з нашою молоддю та опікується людьми похилого віку. На сьогодні Олександр Миколайович є чинним членом виконавчого комітету колишньої Колибаївської сільської ради, тому у вирішенні всіх питань ми звертаємося до нього. Крім того, він проходив службу в Збройних Силах України на різних    керівних посадах, є учасником бойових дій, має високі державні нагороди. Ми знаємо Олександра Миколайовича як людину, яка щиро відгукується на наші питання та проблеми і розуміє ефективні шляхи їх вирішення.

Прошу міського голову Посітка М.В. винести на розгляд сесії міської ради кандидатуру Спасюка Олександра Миколайовича на посаду старости сіл Колибаївка, Смотрич, Вільховець,Червона Чагарівка.»

фото: "На контролі"

2ogoloshenya