"Невже лише депутати можуть бути жертвами???" – родина, в якої напередодні згорів автомобіль у Кам'янці-Подільському звертається до громади міста

27 січня близько 00:24 години до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Хмельницьке шосе, в дворі одного з будинків, сталося загорання 2-х автомобілів: "Форд Куга",  який належить місцевому жителю та "Пежо", який належить місцевій жительці.

Згодом стало відомо, що "Форд Куга" перебував в користуванні депутатки міської ради від ВО "Свобода" О.Понятовської, що викликало чималий інтерес до цієї події.

Водночас родина, яка тривалий час заробляла кошти на придбання автомобіля звернулася до нашої редакції з проханням оприлюднити її позицію стосовно цієї ситуації.

 

Доброго дня!!!

Хочу звернутися до журналістів соціальних мереж та усіх мешканців міста! Прикра подія, яка сталася у зв'язку з підпалом автомобіля депутата, на жаль, висвітлюється з одного боку. Майже в усіх новинах АБСОЛЮТНО не згадується про авто, яке стояло поряд, згоріла дощенту і стала жертвою з'ясування політичних стосунків. Страхова компанія не відшкодовує збитків, винуватців на сьогодні не виявлено.

ЩО РОБИТИ власнику, який став випадковою жертвою?!!! Людина роками накопичувати кошти копійка до копійки і за дві хвилини втратила майно!!! Хто буде відшкодовувати збитки "простій смертній людині"??? Невже лише депутати можуть бути жертвами???

 

Діна Сулима

2ogoloshenya