Поліція прокоментувала вчорашні розбірки ромів у центрі Кам’янця-Подільського

24 січня близько 19.00 год в Кам'янці-Подільському по проспекті Грушевського біля кафе "Берізка" відбувся конфлікт між невідомими особами.

Перехожі зафільмували «циганські розбірки» та розмістили відео в одній із соціальних мереж. Кам’янчани в коментарях обурювались зухвалою поведінкою ромів та дорікали поліції за бездіяльність.

Як повідомили у поліції, звернення про дану подію надійшло на лінію "102", після чого всі ближні наряди були негайно направлені на місце події.

"На відео, яке висвітлили в соцмережах громадяни, видно лише частину подій, які відбувались, тому деякі громадяни вбачають неналежне реагування поліції. На місце події прибуло близько 20 працівників поліції та Національної гвардії України, які припинили конфлікт", - коментують подію у Кам'янець-Подільському відділі поліції.

В поліції додали, що із заявами стосовно потерпілих внаслідок вказаних подій ніхто з громадян до поліції не звертався.

ВІДЕО РОЗБІРОК ЗА ПОСИЛАННЯМ

Осіб, які брали участь в конфлікті на сьогодні встановлено. Це жителі Закарпаття, які тимчасово проживають в місті Кам'янець-Подільський.

Відносно кваліфікації їхніх дій проводиться перевірка. В разі встановлення в їхніх діях складу правопорушення, винних буде притягнуто до відповідальності.

Також начальником Кам'янець-Подільського районного управління поліції ініційовано перевірку законності винаймання ними житла на території міста Кам'янця-Подільського.

2ogoloshenya