Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Кам’янеччині поліцейський облаштував місце для дистанційного навчання для дівчинки з малозабезпеченої сім’ї

Під час січневого локдауну дівчинка залишилась без можливості навчатися, адже сім’я не була забезпечена технікою для дистанційного навчання.

Поліцейський офіцер громади Кам’янець–Подільської міської  територіальної громади отримав від представників освіти інформацію, що  учениця одного із сіл не приступила до  дистанційного навчання під час карантину.

Про це повідомили у Фейсбук Поліцейські офіцери громад.

Правоохоронець вирішив дізнатися, що стало на заваді та виїхав за місцем мешкання дівчинки спільно з фахівцем із соціальної роботи.

З'ясувалось, що сім'я через матеріальні труднощі не мала технічної можливості забезпечити присутність школярки на дистанційних уроках.

Втім питання улагодив офіцер громади Дмитро Ільїн. Він облаштував на поліцейській станції куточок, де учениця змогла протягом карантину дистанційно навчатися.

Ініціативу підтримали учителі навчального закладу та соціальні працівники. Дівчинці допомогли наздогнати матеріал, який вона пропустила.

2ogoloshenya