Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу авто депутата на Кам’янеччині

За попередньою версією правоохоронців, автомобіль, що належить 42-річному депутату Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Юрію Новаку, загорівся через підпал. З місця події вилучили низку речових доказів та відкрили кримінальне провадження.

Як повідомили у поліції, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Про загоряння автомобіля «БМВ 525», яким користується її 42-річний чоловік,  в поліцію повідомили дружина Юрія.

Транспортний засіб був припаркований на узбіччі дороги поблизу паркану будинку в селі  Мукша Китайгородська, де проживають потерпілі.

Як ми повідомляли раніше, Юрій Новак пов’язує підпал авто із своєю депутатською діяльністю.

Події тієї ночі він автомобіля відзняв на відео, а наступного дня подякував усім, хто допомагав йому пережити нелегку ніч.

 

Коротко про нічні події. Перш за все, хочу подякувати за підтримку своїй сім’ї, друзям, родичам, знайомим і просто незнайомим людям, які це зробили, бо останні дали шалений поштовх до наступних кроків та дій. Дякую, що ви в мене є, дякую дружній команді, завдяки якій сьогодні була проведена колосальна робота без сну, – написав Юрій Новак.

2ogoloshenya