Злочинця, який залишив кам’янчанина помирати прив’язаним до дерева засуджено до ув’язнення

До 9 років позбавлення волі засуджено херсонця, який вивіз мешканця Кам’янець-Подільського у лісосмугу та залишив помирати прив’язаним до дерева.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Хмельницької області, у суді доведено вину мешканця міста Херсон у незаконному позбавленні волі та залишенні людини у небезпеці, що спричинило її смерть

У травні 2017 року рештки тіла людини та частини одягу у лісосмузі неподалік села Кам’янка Кам’янець-Подільського району випадково знайшов місцевий житель.

Як виявилось залишки тіла належали 34-річному мешканцю Кам’янця-Подільського, з яким рідні втратили зв’язок у березні 2016 року.

З’ясувалось, що чоловіки виїхали за місто аби з’ясувати стосунки подалі від сторонніх. Залякуючи зброєю, раніше судимий за насильницькі злочини херсонець віком 24 роки прив’язав потерпілого мотузкою і скотчем до дерева та залишив його там помирати.

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі людини, із застосуванням зброї, що спричинило тяжкі наслідки), ч. 3 ст.135 (залишення в небезпеці, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі.

2ogoloshenya