Для дітей Кам'янця-Подільського реалізують 3 проекти. Потрібна допомога кам'янчан

Кам'янець-Подільський може отримати велику суму від Українського культурного фонду на розвиток різноманітних проектів для дітей.

Як повідомили у пресслужбі міської ради,  фондом відібрано аж три кам’янецькі ініціативи, що брали участь у конкурсі «Діти культури».

Всі вони отримають кошти для реалізації за однієї умови – якщо громада міста покаже свою небайдужість та впродовж грудня долучиться до співфінансування.

Програма “Діти культури” спрямована на розвиток дитячого потенціалу в культурному секторі, активне залучення дітей до культурно-мистецького життя та підтримка дитячих проектів через поєднання інструментів краудфандингу та державного фінансування. Мета програми - створити культурні можливості для дітей 3-14 років, орієнтовані на актуалізацію культури дитинства та комплексний розвиток дітей в Україні. Максимальна сума гранту: 300 тис. Грн. Мінімальна сума залучених коштів на краудфандинговій платформі ГО Гараж Генг “Велика Ідея”: 50 тис. грн

1 грудня в прес-центрі Кам’янець-Подільської міськради відбулася презентація цих проектів за участю авторів.

За посиланнями нижче ви можна детальніше ознайомитись із кожним проектом та фондувати будь-яку суму для підтримки та ще й виграти подарунки.

1.Освітня резиденція «Podillya SmArt Camp» (розвиток у місті дитячого освітнього туризму. Автори - команда департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради)

https://biggggidea.com/.../multikulturna-osvitnya.../

2. Майстерня щастя (культурне й ремісницьке івент-дозвілля для дітей із різними майстер-класами, втілюється командою учасників громадської організації «Майстерня щастя»).

https://biggggidea.com/project/proekt-majsternya-schastya/#

3. Кам'янець-Подільський шкільний фестиваль дитячого гумору  (культурно-мистецький проект для розвитку дітей з гумористичним напрямом, в якому можуть брати участь дитячі команди міста, області, України. Автори – ГО «Центр розвитку «Зоряний Дім», засновники простору розвитку «StarHouse»).

https://biggggidea.com/.../kamyanets-podilskij-dityachij.../

2ogoloshenya