Перше засідання Кам'янець-Подільської районної ради в новому складі

Вчора, 25 листопада відбулося перше засідання Кам'янець-Подільської районної ради VIII скликання.

У зв'язку з об'єднанням Чемеровецького, Новоушицького, Дунаєвецького та Кам’янець-Подільського районів відтепер депутатський корпус складає 42 депутати, які представляють 8 політичних сил.

Після того як голова ТВК Ірина Кармаш поінформувала про підсумки виборів, перед депутатами постало перше відповідальне завдання – таємним голосуванням обрати голову районної ради.

Було визначено двох кандидатів. Ними стали Михайло Сімашкевич та Микола Жоган. В результаті голосування головою Кам'янець-Подільської районної ради було обрано Михайла Сімашкевича. Його кандидатуру підтримали 23 депутати. Микола Жоган отримав підтримку 18 депутатів. Один бюлетень визнаний недійсним.

Після обрання голови районної ради було прийнято рішення зробити перерву в роботі пленарного засідання до 2 грудня.

Попри завершення виборчої кампанії та початок роботи новостворених районних рад сьогодні залишається незрозумілим, які реальні повноваження та завдання стоять перед депутатським корпусом, однак як сподівається Михайло Сімашкевич вже найближчим часом на законодавчому рівні це питання буде вирішено й Кам'янець-Подільська районна рада зможе консолідовано та ефективно працювати.

2ogoloshenya