49

З 16 по 20 квітня в закладах дошкільної освіти міста проводиться «Тиждень безпеки дитини».

Відповідно до плану проведення такого заходу, 18 квітня в опорному закладі дошкільної освіти №16 «Айболить» проведено показове спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту.

До тренування залучалися персонал та вихованці - загалом 300 осіб.

Участь у проведенні тренування взяли підрозділи 6 Державної пожежно-рятувальної частини 2 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, Кам’янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області та бригада екстреної медичної допомоги.

Методичну та практичну допомогу в підготовці та проведенні такого заходу надавали начальник управління з питань НС та ЦЗН міської ради Юрій Крилов та майстер виробничого навчання навчально-консультаційного пункту у м. Кам’янець-Подільському Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Хмельницької області Сергій Небеснюк.

З метою відпрацювання єдиного підходу до етапів підготовки та проведення такого тренування були запрошені працівники управління освіти і науки міської ради, завідуючі та вихователі-методисти усіх закладів дошкільної освіти міста.

Ретельна та цілеспрямована робота керівництва та працівників закладу під час підготовки до проведення спеціального об’єктового тренування дала змогу  провести такий захід з максимальною користю для дітей, працівників та присутніх.

Працівники управління з питань НС та ЦЗН та навчально-консультаційного пункту переконливо просять батьків дітей не залишатися осторонь таких заходів, обов’язково знайти час та поговорити з дітьми про особисту і громадську безпеку, наголосити дітям про те, наскільки важливо в житті знати правила поведінки в надзвичайних ситуаціях та вміти діяти в разі небезпеки.

Не забувайте просте правило: НАВЧЕНИЙ - значить ОЗБРОЄНИЙ!

Заступник начальника управління

з питань НС та ЦЗН міської ради                        В.Слюсарчук

Завідувач навчально-консультаційного пункту

у м. Кам’янець-Подільському Навчально-методичного

центру ЦЗ та БЖД Хмельницької області                          В.Клюс

Джерело                      

2ogoloshenya