Керівник поліції Хмельниччини нагородив поліцейського з Кам'янця-Подільського, що врятував чоловіка від самогубства (ВІДЕО)

Начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук нагородив відомчою відзнакою капітана поліції Олега Коломия, який врятував молодого чоловіка, що намагався стрибнути із Замкового мосту.

Як зазначають в прес-службі поліції області, подія сталася ще 13 листопада, проте поліцейський нікому не розповідав про свій вчинок. Історія набула розголосу, коли місцеві жителі виставили в соціальних мережах відео з міських камер спостереження зі словами вдячності працівникові Кам’янець-Подільського міського відділу поліції.

Близько 16.00 години капітан поліції повертався в місто через Замковий міст і побачив на ньому молодого чоловіка, який мав намір стрибнути в каньйон, глибина якого в цьому місці сягає близько 30 метрів. Олег одразу ж зупинив автівку, зав’язав з чоловіком розмову, а коли випала слушна нагода — схопив чоловіка за ноги і стягнув з краю моста. Як виявилось, причиною такого відчайдушного вчинку стало сімейне непорозуміння. Та й тут Олег не залишився осторонь і допоміг чоловікові та дружині знайти спільну мову.

Сьогодні, 24 листопада, під час наради начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук подякував Олегу Коломию за людяність і професіоналізм й вручив подяку та відомчу відзнаку.

2ogoloshenya